Artemissil Gundog

2015-02-25
10:39:46

Att ha ett bra nätverk
När jag köpte Bean och har insett hur viktigt det är att dela upp moment, jag har insett hur viktigt det är att grunda. På mitt sätt. Hon var väldigt bra tränad när jag köpte henne, jag har verkligen köpt en toppen hund. Men jag har också insett vikten av min egen grundträning, som jag har gett mina hundar från valp. 
Med Bean kör jag en blandning av "valpträning till elitövningar" Inte alltid så lätt att kombinera. Hon är en så otroligt kul hund att träna dock, hennes naturliga lugn och fokus, hennes driv och jaktinstink är så härlig..  Det är dock en utmaning för mig att komma vidare. Hon gör så himla många bra saker, men (min) grundträning finns inte riktigt så att lägga upp övningar som både är utmannande och grundande är tufft för geniknölarna. Jag har suttit många timmar och diskuterat med vänner hur jag ska gå vidare, hur jag ska göra.
 
Att anmäla henne till rätt grupp för danmark var inte lätt 
 
 

Att ha bra vänner runt sig att diskutera med är avgörande, jag är otroligt tacksam för mitt nätverk, tjejer ni är bäst! Och jag är otroligt glad att Maria (Blackbound) är Beans uppfödare. Maria är inte bara kunnig om sina linjer, hon är hängiven och generös med tips och stöd. 
 
 
 
Att alltid stötta och puscha varann att vara noga i sin träning..  Inte slarva 
 
Noga planering och upplägg
 

Kommentar:
#1: Jenny

Tjusigt med ny layout!

Tack själv fina du! Vad skulle jag göra utan stöd och support, inte bara kring hund utan i allt, stort som smått. Tack för att du finns!

Svar: Ingen ny layout.. Det är blogg.se själva som gjort om den för mobilen.. Jag väntar ju på att du ska hjälpa mig fortfarande ;) haha
Zara Winkler

2015-03-07 @ 18:31:20
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: