Artemissil Gundog

2014-06-22
10:09:00

Går runt och myser
Nu har midsommar varit, det var en kall men ändå fin dag/kväll/natt! Vi bjöd hit några kompisar, och vi åt å åt å åt. Jag är fortfarande mätt! 
 
Oban hade den äran att få hänga med oss tvåbenta hela kvällen, medans dom andra fick turas om. Blake var hejarklack när vi spelade kubb - passivitet träning delux ;) 
 
Oban var helt slut på kvällen och hoppade upp på en stol och somande sittandes med huvudet PÅ Kenny
 


Hundarna var riktigt trötta igår och gjorde inte många knopp. Ja förutom Blake då, som det alltid är fullt ös på när han är vaken. Han är riktigt go den lilla, med väldigt fina egenskaper! Det ska bli väldigt kul att se hur han blir som vuxen. Kenny är riktigt förtjust i den lilla.
 
Jag och Jenny gick upp i bra tid så vi han mjölka ur solen dess strålar - Jag ser ut som en kräfta ;)  Vi städade och plockade hela förmiddagen, vattnade växer, låg i solstolen, städade lite, låg i solstolen, plockade lite till, la oss och sola igen. Betade av några viktiga samtalsämnen. Sen åkte hon hem när solen gick i moln ;) 
När alla gäster åkt hem så gick vi mest runt här hemma, sov lite på soffan, åt middag, badade jacuzzi och avslutade dagen med en härlig promenad runt om i området. Idag tog vi en rikltigt sovmorgon och jag vaknade innan valpen, 8.45! 
 
Idag är det regn i luften, så det blir väl inte så mycket gjort idag heller. Men måste förbi lägenheten och hämta lite träningssaker, måste nog sätta lite fart. Har ju anmält både Pejla och Braith till WT - kanske måste träna lite ;) 
 
 Gårdagens latmaskar! 
 
 


 
 
 

Kommentar:
#1: Jenny

Tack för en trevlig midsommar!! Det tog visst på krafterna :)

2014-06-22 @ 18:33:56
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: