Artemissil Gundog

2017-05-11
22:37:00

Nu börjar vi vara på g
Jag vill inte vara som andra och gnälla på det här kalla blåsiga vädret,så jag låter bli det.. Istället fokuserar vi på det där helt fantastiska vädret vi haft ett par dagar då och då ;) En utav dessa fantastiska dagar med värme hade vi på Skoklosters Elit WT, vårvärme, om än lite blåsig men det tycktes hjälpa mer än stälpa.  Bönan var väldigt duktig faktiskt, jag kunde med små medel föra fram henne till att alla långa dirigeringa, men problemet (?) med WT är ju att alla små medel bli avdrag i poängen ;) Så, men andra ord inga vidare poäng (dessutom en välförtjänt nolla) men även om poängen inte var bra så var hon duktig och platsar absolut i elitklass, heja Bönan.  Pejla tuffade på jämnt och stabilt, lydig och följde upp distinkt på mina signaler. Så pass att min pensionär lyckades komma strax under pallplats med bara ett fåtal poäng efter vinnare. 
 
Skokloster hade inte så utmanande terräng, men det var långa avstånd på allt, Pejlas bästa :) 
 
Bönan började sedan löpa och där rök våran B-provsstart vi hade ihelgen... Får se när nästa blir.. 
 
Jag har anmält Colin till en kurs nkl/ökl för Tomi Sarkinen den 29/5 och den 10/6 ska hon slåss om unghundsmästartiteln mot 200(!!!) andra, helt galet vad många. Ska bli spännande att se hur dom ska lägga upp detta. Det är några från Beans förra kull som ska starta också, dom blir 2år i Juli och sedan är det lilla söta Bea från min kull Ska bli jätte skoj och jag önskar alla lycka till :) 
 
 
Imorgon kommer Anita och Tristan för lite träning och på söndag kommer nästan hela gänget tror jag för lite WT träning. Välkomna!