Artemissil Gundog

2016-03-06
08:55:00

Bean löper!
Bean löper, hon är som en klocka hon!  Hoppas hennes höglöp stämmer lika bra som det brukar göra också...
 
Bean löper vääldigt kort tid, knapp två veckor.  Hon är proggad inför hennes tidigare parningar där värdena har visat samma bägge gångerna. Så jag beslutade mig för att inte progga, men så börjar man vela det är ju endå en bit att åka.. Men det löste ju sig endå eftersom inga labb är öppna på helgerna! 
 
Jag kommer tyvärr inte kunna följa med ner, så min man Kenny och vännen Jenny åker ner och fixar detta åt mig, det känns jätte bra att jag har folk som ställer upp. Känns också bra att Tanja är van och jag litar 100% på att hon grejar det här! 
 
Varför jag inte kan följa med är för att jag bytt jobb igen... Jag har slutat på flygplatsen och arbetar numera som virkesmätare.. Jag började bara för 2veckor sedan, så jag kunde inte med att be om ledigt. Jobbytet kommer bli bra inom sin tid. Inga lediga vardagar längre, men kortare arbetspass och ena veckan kväll och andra veckan dag. Jag har tid för min familj och mina hundar igen! 
 
Höstens jakter börjar redan planeras och det kommer bli en bra höst! Bean kommer vara i form lagom till de startar, jag ska hålla henne hårt och i år ska det bli KKL för hennes del.
Pejla min vän, vi har ett lag till Tullgarn, trots att jag tidigare sagt att jag inte kommer starta henne mer så kan jag inte hålla mig. Hon går riktigt fint nu, jag tar det försiktigt och hon har gått hela vinter utan varesig smärtstillande eller kosttillskott. Helt fantastiskt och lite konstigt faktiskt...  Jag tror bryggan har lagt sig över ryggen nu och det är därför, jag vet också vad det borde innebära. Men jag har slutat bry mig om hur det borde vara.. Jag tar det som det kommer.. 
 
De här året kommer blir bra, jag hoppas stort på att parningen tar sig fint och att Bean blir dräktig. Vi kommer spara en liten grodd! 
 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: