Artemissil Gundog

2013-07-04
10:39:00

Hello!
Gick in i mina vovve-dagbok och gick tillbaka och läste lite om vad jag gjorde med Pejla i samma ålder som Braith är i nu! Hehe vad olika dom var som hundar.. Men Pejla kändes äldre och hon var större! Så man tog nog henne på mer allvar än man gör med Braithman. Han är liten, en liten pojke än!
Pojken blir 7månader idag. Och som månadspresent till sig själv så har han sett till att få massa skäll, för att han har tuggat på hörnen på sin biabädd! Ajabaja!
Har varit dåligt med ben ett tag nu så får väl ta mig i kragen och gå ner och köpa lite. 
 
Pejla har aldrig tuggat sönder nåt!
Magda hade en period när hon var runt 8månader som hon tugga lite, fast hon hittade på mer hyss än tuggade sönder sönder saker... Hon stal mat och rotade i sopporna..
 
Semester!
 
Jag skulle ha jobbat i helgen men jag har världen bästa chef som fixade så jag kunde ta semester redan nu! Första semesterdagen är grå och regning som det brukar! Perfekt hundtränings dag. Ska träffa Annika kväll och hon vill träna lite, var ett tag sedan vi sågs nu igen så det ska bli kul!
 
 
Pejla ska till tant doktorn idag och få stick i armen, hon har varit lite underlig hela våren nu så jag ska ta och kolla upp fästingsjukan på henne..
 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: