Artemissil Gundog

2013-08-27
16:14:00

Träning
Idag hjälpte jag Lena igen med Pirat, inför ny Ökl start. Ser bra ut! Vi klurade till det en del och utmanade honom.
 
Efteråt så tog vi ut smågrabbarna, Jerka och Braith.
 
Vi började med fotgående och luuuuugna ner dom, bägge två var lite stissiga.
Vi kastade några markeringar till varann, i knölig mark! Långt språng ner till vattnet som var fullt av näckrosblad, när dom hoppade omkring så försvann ju dummysarna så dom fick jobba ordentligt.
Sedan så stod vi brevid varann, men kastade åt varanndras hund - in i vassen på andra sidan näckrosvattnet
 
Jag kom på när han redan var i vassen att jag skulle filma. Tyvärrr. Men detta fick duga! 
 
Sedan gick vi fot med hundarna en bit bort, ställde upp en dummy på en stig som hunden såg. Innan hunden fick ta in den så kastades en markering in i vass.
Sedan kastade vi ut en apport i vattnet som sedan skulle tas in efter markeringen som nu kastades förbi vassen. Svårt tänkte vi efter som dom nyss hade varit i vassen, vi tänkte att vassen skulle dra dit dom, men icke. Båda grabbarna markerade fint. Och kunde sedan ta in linjetaget på vattnet. (som kastades med ljus dummy och syntes på en gång)
 
Vi avslutade med att bara sätta oss med, vi satt och tala och smed planer, ungfär 15minuter. Braith gnällde lite lite precis i början, men sedan la han sig ner och tugga lite på en pinne. 
 
Helt perfekt dag även idag!
 
 

Kommentar:
#1: Jenny

Du ser - ni tränar ju också och säkert mycket mer än vad vi gör vad gäller genomtänkta upplägg :) Snygg den blev bloggen med ny layout förresten!

2013-08-29 @ 11:10:55
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: